Lelut ja pelit

Lasten pelit, seurapelit, lasten lelut sekä ilma- ja foliopallot Lahdesta.


Paperikuusta saat kattavasti kaikenikäisille mieluisia leluja ja pelejä. Myymälässä on tarjolla niin lasten pelejä kuin aikuistenkin lautapelejä. Tervetuloa tutustumaan peli- ja leluvalikoimaamme! Myymälä sijaitsee Lahden keskustassa.

Yhteystiedot

Lelut ja pelit

Lasten pelit, seurapelit, lasten lelut sekä ilma- ja foliopallot Lahdesta.


Paperikuusta kattavasti kaikenikäisille mieluisia leluja ja pelejä. Myymälässä on tarjolla niin lasten pelejä kuin aikuistenkin lautapelejä. Tervetuloa tutustumaan peli- ja leluvalikoimaamme! Myymälä sijaitsee Lahden keskustassa.

Yhteystiedot

Lelut

Paperikuusta saat hauskimmat lelut niin tytöille kuin pojillekin! Myynnissä on myös erilaisia pehmo- ja karvaleluja.

Pelit

Myymälässä on mainio valikoima erilaisia lasten pelejä ja palapelejä. Meiltä löytyy myös monipuolisesti aikuisten seura- ja lautapelejä. Parhaimmat pelithän valmistaa Tactic!

Foliopallot, ilmapallot ja heliumpallot

Kaikki rekvisiitat juhliin löytyvät Paperikuusta! Täytämme vain valikoimassamme olevia palloja heliumilla. Kumipallojen täytöt tulee sopia ja maksaa etukäteen. Täyttö maksaa 2,50 €/kpl, sisältäen kestokäsittelyaineen, ja leijumisaika on n. 3–5 vrk. Foliopallojen täytöt onnistuvat odottaessa, valikoimassamme on mm. suositut numeropallot, joiden koko on n. 86 cm. Numerot heliumilla täytettynä 12,90 €/kpl, ja näiden leijumisaika on noin viikon.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha