Lahja-, sisustus- ja taloustavarat Lahdesta

Lahtelainen Paperikuu on erikoistunut erilaisten lahja- ja sisustustavaroiden myyntiin. Samalla käväisyllä löytyy myös laaja valikoima erilaisia kodin taloustavaroita. Tule tutustumaan ja löydä uusimmat ideat pakettiin tai kotiin!

Yhteystiedot

Lahja-, sisustus- ja taloustavarat Lahdesta

Lahtelainen Paperikuu on erikoistunut erilaisten lahja- ja sisustustavaroiden myyntiin. Samalla käväisyllä löytyy myös laaja valikoima erilaisia kodin taloustavaroita. Hassutteluun on tarjolla erilaisia pilailutuotteita. Tule tutustumaan ja löydä uusimmat ideat pakettiin tai kotiin!

Yhteystiedot

Lahjatavarat

Syntymäpäivälahjat, joululahjat ja kaikki muut kivat tuliaislahjat löydät meidän laajoista valikoimista.

Sisustustavarat

Ajankohtaisimmat ja toisaalta ajattomimmat sisustuselementit ovat nyt Paperikuun hyllyillä! Saat amppelit, lyhdyt, valokuvakehykset, kynttilät, lautasliinat ja kellot samasta osoitteesta.

 

Meiltä löydät mm. seuraavat tuotemerkit:

Kodin taloustavarat

Kodin talous- ja käyttötavarat saat kaikki Paperikuusta – kattilat, pannut ja kertakäyttötuotteet. Meiltä löytyvät myös mukavat erät erilaisia siivoustuotteita ja kosmetiikkaa. Ja ne aina uupuvat paristot löydät myös samalla reissulla!

 

Meiltä löydät mm. seuraavat tuotemerkit:

Matkamuistot

Hyllyiltä löytyy myös ideoita matkamuistoiksi – myynnissä on erilaisia Suomi-tuotteita, kuten lippuja, pipoja ja peruukkeja.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha