Juhlatarvikkeet

Meiltä löydät laadukkaan ja laajan valikoiman vuoden jokaiseen juhlaan!

 

Meiltä saat kauden lahja- ja sisustustuotteet sekä monen monta hauskaa askarteluideaa pääsiäiseen, vappuun, juhannukseen, halloweeniin, jouluun tai uuteen vuoteen. Myös monet muut merkkipäivät, kuten äitienpäivät ja isänpäivät, rakentuvat Paperikuun ideoista. Astu juhlan maailmaan!

 

Valikoimaamme kuuluu mm. Juhlamaailman ja PartyDecon tuotteet.

Ota yhteyttä

Kausituotteet

Aika juhlan? Teema- ja kausituotteet Paperikuusta Lahdesta! 


Tule Paperikuuhun ja hae ajankohtaiset kausituotteet kätevästi samasta paikkaa. Paperikuusta löydät kauden lahja- ja sisustustuotteet sekä monen monta hauskaa askarteluideaa pääsiäiseen, vappuun, juhannukseen, halloweeniin, jouluun tai uuteen vuoteen. Myös monet muut merkkipäivät kuten äitienpäivät ja isänpäivät rakentuvat lahtelaisen Paperikuun ideoista. Astu juhlan maailmaan!

Ota yhteyttä

Foliopallot, ilmapallot ja heliumpallot

Kaikki rekvisiitat juhliin löytyvät Paperikuusta! Täytämme vain valikoimassamme olevia palloja heliumilla. Kumipallojen täytöt tulee sopia ja maksaa etukäteen. Täyttö maksaa 2,50 €/kpl, sisältäen kestokäsittelyaineen, ja leijumisaika on n. 3–5 vrk.

 

Foliopallojen täytöt onnistuvat odottaessa, valikoimassamme on mm. suositut numeropallot, joiden koko on n. 86 cm. Numerot heliumilla täytettynä 12,90 €/kpl, ja näiden leijumisaika on noin viikon.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha